top of page

Geen Stage Eskavé zonder vrijwilligers

Vele handen maken licht werk

Hieronder alvast een overzicht van alle openstaande taken:

Wanneer kan jij ons een handje helpen?

Warme Maaltijd: Samen met enkele gemotiveerde ouders bereiden en serveren jullie een lekkere warme maaltijd voor alle spelers en trainers. Wat wordt er verwacht? Jullie voorzien de nodige ingriëdienten, bereiden de maaltijd (de keuken in de kantine is ter jullie beschikking) serveren het eten en zorgen voor de afwas. Lunch is voorzien tussen 11u30 en 13u. Alle inkopen worden uiteraard terugbetaald! (4 of 5 personen)
Middagtoezicht : Tijdens de middagshift van 11u45 tot 13u helpen jullie een handje tijdens de lunch en houden jullie een oogje in het zeil wanneer de kinderen gaan spelen. Zo kunnen de trainers ook even genieten van een rustmomentje (3 personen)
Klaarmaken slaapzaal: Op donderdagavond zullen alle spelers blijven overnachten op de club. Categoriën tem U11 zullen overnachten in de sportzaal van Inckendael. Gezien al deze spelertjes donderdagochtend al hun spullen zullen meebrengen zoeken we enkele helpende handen die ons willen helpen om al deze spullen in ontvangst te nemen en om de bedjes/luchtmatrassen klaar te zetten voor een rustige nacht ;-) (4 personen)
Klaarmaken spelertjes, bediening ontbijt & Opruimen slaapzaal: Na een deugdoende nachtrust zoeken we enkele helpende handen om onze allerkleinsten te helpen aankleden alsook voor het klaarmaken en het serveren van het ontbijt. We willen de slaapzaal ook netjes achterlaten (8 personen)
Na lang wachten kan er ook nog eens gefeest worden op SKV. Ook hiervoor zoeken we op vrijdagavond helpende handen voor het bemannen van onze buitentoog en de kassa (8 personen)

Alvast bedankt!

bottom of page